ONZE AANPAK

Weever is een familiebedrijf. Dit tekent onze aanpak. We staan voor transparant, groen, duurzaam, maatschappelijk verantwoord en toekomstgericht ondernemen, waar het slopen de kernactiviteit van Weever Sloop is. In het aannemen van werk tonen we lef en durven we onderscheidend te zijn. Inmiddels voert de 4e generatie de directie, wat ervoor zorgt dat er veel kennis en ervaring in huis is. We zoeken altijd naar een balans tussen people, planet & profit, omdat dit tot betere resultaten leidt voor ons bedrijf, onze mensen maar zeker ook de samenleving.

PROJECTAANPAK

Wij willen excelleren; het beste sloopbedrijf zijn. Dit doen wij door het inzetten van de beste vakmensen, het blijven verbeteren van onze processen en het continue volgen van de ontwikkelingen in de markt. We werken samen in een zo plat mogelijke organisatie waar onze medewerkers volop ruimte en kansen krijgen. Hierdoor ontstaat er een flexibele organisatie die zich telkens weer aanpast aan de constant veranderende omgeving. Een omgeving die we zo goed mogelijk hopen over te dragen aan de volgende generatie.

Circulariteit

Het maximaal hergebruiken van producten en grondstoffen is bij ons de standaard. We werken conform het SVMS-007 certificaat waar we al meer dan 15 jaar voor gecertificeerd zijn. Vooraf brengen we van ieder project de producten en grondstoffen in kaart ter voorbereiding op afzet en toepassing.

SROI

Door onze kennis en SROI (Social Return on Investments) te combineren geven wij de haalbaarheid van een sloop een boost en geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans binnen ons bedrijf. Voorbeelden zijn elementen die uit gebouwen gehaald worden die normaal gesproken commercieel gezien niet te hergebruiken zijn. We ‘oogsten’ bouwmaterialen bij bouwprojecten en we doen bewerkingen aan grondstoffen.

Mens en machine

Om onze klanten goed te bedienen werken wij met de beste vakmensen en de best beschikbare technieken met bijbehorende machines, in combinatie met de lokale kennis van partners.

Onze mensen

Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf, zij vertegenwoordigen de kennis en ervaring die wij in de jaren hebben opgedaan in de markt. Het sloopvak is de fase van het zware handwerk met bijbehorend stof voorbij. Maar nog steeds blijven veiligheid en arbeidsomstandigheden bij ons op een hoog niveau. Binnen onze organisatie creëren wij een sfeer waar mensen zich thuis voelen en waar ze zich kunnen ontwikkelen.

Investeren en innoveren

Naast de personele investeringen, investeren en innoveren wij doorlopend in ons brede machinepark en onze (hand)gereedschappen. We beschikken over de best beschikbare technieken, waarmee we onze projecten zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Zo hebben we al onze sloopmachines (kranen) de afgelopen jaren uitgerust met een automatisch wisselsysteem, zodat we tools binnen 1 minuut kunnen wisselen in plaats van 20 minuten. Dit systeem heeft er voor gezorgd dat wij 25% tijdwinst hebben weten te behalen op de projecten door het toepassen van de juiste tools en het simpelweg sneller kunnen wisselen.