NOODGEVAL? BEL +31383332010

ONTMANTELING EEN SPECTACULAIR SCHOUWSPEL

Het totaal slopen van gebouwen is iets wat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Doorgaans is zo’n ontmanteling een spectaculair schouwspel. Bij ons is deze discipline corebusiness.

TOTAALSLOOP VAN GEBOUWEN

Met technische uitdagingen. We hebben nu te maken met een uitdaging op het milieutechnische vlak. Continu zijn we aan het innoveren en optimaliseren met ons team. Dit houdt ons bij de tijd en scherp. Er moeten altijd gebouwen plaats maken voor andere bebouwing of worden getransformeerd. Nederland is een klein, dichtbevolkt land waar de gebouwde omgeving altijd in beweging is. Uitbreidingslocaties zijn in mindere mate beschikbaar met als gevolg dat gebouwen na verloop van tijd niet meer voorzien in de vraag.

Bij Weever Sloop kunt u terecht voor alles op het gebied van slopen en milieu. Onze intrinsieke motivatie is de liefde die wij als familie hebben voor het vak. Ieder project is uitdagend en geen één is hetzelfde. Waar we ten tijde van het ontstaan van ons bedrijf te maken hadden.

Het totaalslopen van gebouwen is iets dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Het is dan ook vaak spectaculair om te zien hoe wij gebouwen ontmantelen. Voor ons is deze discipline corebusiness. Dagelijks voeren wij onder alle denkbare omstandigheden de meest uitéénlopende sloopprojecten uit. Of het nu om het slopen van woonwijken, hoge gebouwen, diepe kelders of het slopen van een woning gaat, wij gaan geen uitdaging uit de weg! Met ons ervaren team vliegen wij elk project met energie en passie aan. Wij voeren de werkzaamheden uit in eigen beheer, met onze organisatie, machines en uitrustingsstukken. Net als bij renovatiesloop verreist deze discipline absolute vaklieden die met machines werkzaamheden kunnen uitvoeren, waar menige buitenstaander van opkijkt.